הספר על מַר כּלוּם רואה אור השבוע בכל המדיות. אחרי שהכריכה שלו זכתה לפופולאריות-רשת גדולה (יחסית), פרסמתי הבוקר את המהדורה המלאה.
עכשיו תוכלו לקרוא אותו אחרי שנת הצהריים. לא בטוח שמשרד החינוך יאשר אותו לילדים מתחת לגיל גן חובה (אבל אולי בעצם כן). הספר יוצר בהפקה ביתית, לכן בינתיים עוד לא התגברנו על צורת הדפדוף, ובניגוד למקובל (ואולי דווקא כמקובל) על מנת לדפדף יש ללחוץ דווקא על הצד הימני של העמוד.טובי המדענים סידרו את הדפדוף ועתה ניתן לדפדף כמו שצריך בעברית – מימין לשמאל!
הספר כבר פורסם בפייסבוק, אבל גונבה לאוזני שמועה מדהימה שיש קוראים בני זמננו שאין להם פייסבוק. מי היה מאמין?!
לחצו על תמונת הספר והתחילו לדפדף. לא מוכרחים לקרוא הכל בבת אחת. החומרים קצת קשים.
הקוראים יכולים להגיב, להוסיף שורות משלהם ולשתף. הכל ללא כוונת רווח.
http://online.fliphtml5.com/oihdl/oqqy/
קריאה נעימה ושבוע טוב.
זה יהיה שבוע שבו נזכה גם למלך עולם חדש, שילווה את מַר כּלוּם שלנו בכל דרך בה יבחר. ואנחנו נמשיך לשבת על המרפסת ונספור ציפורים נודדות.
__________
לנוחיות הקוראים: ניתן למצוא את רשימת כל הפוסטים הקודמים בתפריטים למעלה, בדפי הארכיון, הכוללים כל אחד 200 רשומות.
קישור לדף הפייסבוק של הבלוג – המעוניינים יכולים להיכנס כאן.
אני חושבת שמר כלום מיצה את שלטונו במשפט ההזוי הזה.
נקווה. אבל אף פעם אי אפשר לדעת אצלו. כנראה צפויים עוד ספרים (ועוד חקירות).
מצחיק אבל אופטימי
אופטימי מאוד, אבל אולי ריאלי.
כבר כתבתי שמר כלום מוציא ממך את המיטב, מה תעשה כשיפרוש?
כלום.